Contacteaza-ne la adresa de email contact at magicbaby ro sau prin intermediul  formularului de contact pentru a solicita datele stocate despre tine sau pentru a cere stergerea ori actualizarea acestor date. Pentru aceasta, te rugam sa ne trimiti urmatoarele date pentru a putea fi identificat:

  1. Numele si prenumele complet
  2. Adresa de email folosita la crearea contului
  3. Numarul de telefon
  4. Adresa
  5. Detalii cu privire la cel putin una din comenzile efectuate in magazinul nostru, in cazul in care ai un istoric de comanda.

 

      Iti reamintim ca in conformitate cu Politica de Confidentialitate a magazinului MagicBaby.ro: 

„Prin crearea contului, fiecare client si-a exprimat consimtamantul ca MagicBaby.ro sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare client are dreptul de a obtine de la MagicBaby.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.”