MagicBaby.ro (administrat de Andalyma IMPEX S.R.L.) colecteaza date cu caracter personal pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al clientului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor clientului;
• rezolvarea anularilor sau altor situatii referitoare la o comanda/un contract, la serviciile/ produsele achizitionate de catre client;
• pentru a asigura accesul clientului la serviciul furnizat de MagicBaby.ro;
• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
• contactarea clientului, la cererea sa voluntara sau in chestiuni de Relatii cu Clientii
• transmiterea datelor catre terti direct implicati in procesul de finalizare a comenzii, cum sunt firmele de curierat partenere (care utilizeaza datele pentru a livra comanda clientului);
• in scopuri statistice.

Prin crearea contului, fiecare client si-a exprimat consimtamantul ca MagicBaby.ro sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare client are dreptul de a obtine de la MagicBaby.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele sale cu caracter personal sa faca obiectul unei prelucrari (cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare), prin transmiterea catre MagicBaby.ro a unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, depusa la sediul MagicBaby.ro: bulevardul Theodor Pallady nr. 5, cam. nr. 1, bl. X4, sc. 3, et. 5, ap. 111,  Bucuresti, sect. 3, sau in format electronic trimisa pe contact at magicbaby.ro
In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop, prin transmiterea catre MagicBaby.ro a unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, depusa la sediul MagicBaby.ro:  bulevardul Theodor Pallady nr. 5, cam. nr. 1, bl. X4, sc. 3, et. 5, ap. 111,  Bucuresti, sect. 3, sau in format electronic trimisa pe contact at magicbaby.ro

MagicBaby.ro poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, numele si versiunea browserului internet, sistemul de operare, alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre MagicBaby.ro pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sau utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea MagicBaby.ro si/sau al eventualilor terti cu care MagicBaby.ro are contracte de parteneriat in acel moment.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Politica de confidentialitate MagicBaby.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client exclusiv pe site. MagicBaby.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

MagicBaby.ro se obliga ca datele colectate ale clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

MagicBaby.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date, care contine aceste date.